Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alonso by Ferrari s.a.d. (1337262) - Athletic Ajo (122696) » 628598188: T57/J1/VI

Liga 628598188 Información oficial sobre el partido 628598188 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / VI.962 (15280)

Alonso by Ferrari s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Alonso by Ferrari s.a.d.' en el partido 0 - 3 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
0 - 1 José Pombo Páramo (6')
0 - 2 José Pombo Páramo (15')
0 - 3 Svetozar Lalatović (47')
Alonso by Ferrari s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Alonso by Ferrari s.a.d.' en el partido 0 - 3 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Alonso by Ferrari s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Alonso by Ferrari s.a.d.' en el partido 1 - 5 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alonso by Ferrari s.a.d.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Óscar Pimentel hauria d'haver estat gol al minut 14 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Luciano Grossenbacher va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 76 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Marian Boţa de Ferrari 27 va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Athletic Ajo

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): En Svetozar Lalatović va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on José Pombo Páramo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): José Pombo Páramo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Athletic i marcant el 0 - 2.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 47 de partit va donar a Athletic l'avantatge per 0 - 3. Svetozar Lalatović en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Tohid Delavari va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Filip Gudiu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Panos Stravokanis de Athletic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Artek Zamęcki. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Elmeri Villman va deixar a Óscar Pimentel assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Artek Zamęcki va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.