Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dorkhan MaCaBra (1371318) - Pastores de las almas perdidas CF (1334479) » 628584084: T57/J3/VI

Liga 628584084 Información oficial sobre el partido 628584084 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VI.710 (15028)

Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido 2 - 3 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
0 - 1 Yasser Mouradi (6')
0 - 2 Mihai Pirtea (39')
Jakša Turkalj (70') 1 - 2
1 - 3 Orest Cichecki (85')
Elisha Refuah (87') 2 - 3
Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido 2 - 3 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido 0 - 3 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dorkhan MaCaBra

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Dorkhan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jakša Turkalj, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pastores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elisha Refuah la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dorkhan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Antonio José Campo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ramón Zapata de Dorkhan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ramón Zapata va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Pastores de las almas perdidas CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pastores prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Yasser Mouradi.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Pastores va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Mihai Pirtea va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Pastores l'avantatge per 1 - 3. Orest Cichecki en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pastores a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Orest Cichecki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Pastores va estar a prop d'augmentar el marcador després que en József Ljubics s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Yasser Mouradi de Pastores va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.