Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las petardas de Málaga (1584087) - Pinsurf (492487) » 628583328: T57/J10/VI

Liga 628583328 Información oficial sobre el partido 628583328 en Hattrick

06.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 10 / VI.696 (15014)

las petardas de Málaga Alineación oficial del equipo 'las petardas de Málaga' en el partido 1 - 2 Pinsurf Alineación oficial del equipo 'Pinsurf' en el partido
0 - 1 Frank Boston (9')
Kris Laev (56') 1 - 1
1 - 2 Gilberto Kechler (58')
las petardas de Málaga Alineación oficial del equipo 'las petardas de Málaga' en el partido 1 - 2 Pinsurf Alineación oficial del equipo 'Pinsurf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las petardas de Málaga Alineación oficial del equipo 'las petardas de Málaga' en el partido 2 - 0 Pinsurf Alineación oficial del equipo 'Pinsurf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las petardas de Málaga

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): petardas va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Filipp Pomytkin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kris Laev que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El petardas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alfred Salzböden la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Antonio Lapeña va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Kris Laev va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Pinsurf

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pinsurf va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Frank Boston, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Gilberto Kechler va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinsurf van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Jenning Sporrer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mintautas Naumovas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pinsurf va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cristian Coconea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.