Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Virrei Amat (771863) - AC MILIAN 1991 (313089) » 628583270: T57/J9/VI

Liga 628583270 Información oficial sobre el partido 628583270 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VI.695 (15013)

FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 0 - 1 AC Milián Alineación oficial del equipo 'AC Milián' en el partido
0 - 1 Arvaldas Foktas (69')
FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 0 - 1 AC Milián Alineación oficial del equipo 'AC Milián' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 2 - 0 AC Milián Alineación oficial del equipo 'AC Milián' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Virrei Amat

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Al minut 15, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 刘 (Liu) 宗欣 (Zongxin) va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 39. En Pat Delaney va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Duccio Lampa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41, Umut Tynybekov de Virrei va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Ponti de Virrei la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AC Milián

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arvaldas Foktas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): ACM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Arvaldas Foktas va quedar-se sol davant el porter Henri-Pekka Saari, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rostislav Huňka, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Rostislav Huňka va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.