Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bondi (436281) - Tartessos Balompié (123130) » 628575459: T57/J3/VI

Liga 628575459 Información oficial sobre el partido 628575459 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VI.556 (14874)

Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 5 - 0 Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido
Thiess Luisenthal (18') 1 - 0
Knud-Erik Engholm (28') 2 - 0
Massimiliano Critelli (31') 3 - 0
Lasse Lavila (37') 4 - 0
Justino Martínez de Garro (49') 5 - 0
Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 5 - 0 Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 6 - 0 Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sereda F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ereškigal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Thiess Luisenthal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sereda es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 18.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Sereda va obtenir un penal al minut 28, que va llançar a la perfecció Knud-Erik Engholm. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Massimiliano Critelli de Sereda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Daan Snijder entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sereda, un peu providencial d'en Lasse Lavila va situar el 4-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Sereda va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Justino Martínez de Garro va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en John Smyth va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Wilhelm Truelsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daan Snijder per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anselmo Vitalini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Justino Martínez de Garro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Thiess Luisenthal de Sereda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ereškigal

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Timothy Penzo que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Francisco Varela quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Jakov Tadić va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Oleg Cherevatov va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bjørn Trondsen de Ereškigal va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Francisco Varela es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aymeric Valet de Ereškigal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sándor Hajba de Ereškigal es va guanyar la targeta groga merescudament.