Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furafollas (776744) - Com jugam!!! (1333746) » 628565801: T57/J10/VI

Liga 628565801 Información oficial sobre el partido 628565801 en Hattrick

06.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 10 / VI.383 (14701)

Sabocs Alineación oficial del equipo 'Sabocs' en el partido 1 - 1 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
0 - 1 Juan Huerdo (58')
Iago Gurriarán (62') 1 - 1
Sabocs Alineación oficial del equipo 'Sabocs' en el partido 1 - 1 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabocs Alineación oficial del equipo 'Sabocs' en el partido 2 - 0 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabocs

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Iago Gurriarán va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sabocs empatava el partit, 1 a 1, al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Sabocs per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Conrad Decabooter va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iago Gurriarán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Iago Gurriarán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sabocs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sabocs van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marc Ramonet, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Huerdo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 58, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del jugam!!!, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de jugam!!! van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marc Gascó va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del jugam!!! no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gaxen Araujo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El jugam!!! va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Luis Isasa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de jugam!!! van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 72 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Cristiano Buixaderas, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Huirravoso de jugam!!! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.