Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VIDAL'S F.C. (988498) - Fuente Tojar (1591832) » 628550201: T57/J2/VI

Liga 628550201 Información oficial sobre el partido 628550201 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VI.105 (14423)

VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 1 - 1 Fuente Tojar Alineación oficial del equipo 'Fuente Tojar' en el partido
0 - 1 Florian Tripet (75')
Manuel Sánchez (78') 1 - 1
VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 1 - 1 Fuente Tojar Alineación oficial del equipo 'Fuente Tojar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 2 - 0 Fuente Tojar Alineación oficial del equipo 'Fuente Tojar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIDAL'S F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al VIDALS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manuel Sánchez, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Sánchez va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Luis Estellés va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Damián García de Luján va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VIDALS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): VIDALS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Walter Wiesinger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Estellés.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Imbroda de VIDALS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fuente Tojar

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Florian Tripet es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Florian Tripet quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fuente va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Primitivo Muleiro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Fuente van sortir al contraatac al minut 19, però Ruslan Ayukov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Nicolás Darío La Delfa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fuente van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Artoni va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Alessandro Artoni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.