Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Calzada (773296) - lincoln barrows (1584585) » 628545856: T57/J8/VI

Liga 628545856 Información oficial sobre el partido 628545856 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VI.27 (14345)

Sunion C.F. Alineación oficial del equipo 'Sunion C.F.' en el partido 0 - 2 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
0 - 1 Mark Paradies (43')
0 - 2 Pylyp Shkolnikov (82')
Sunion C.F. Alineación oficial del equipo 'Sunion C.F.' en el partido 0 - 2 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sunion C.F. Alineación oficial del equipo 'Sunion C.F.' en el partido 0 - 1 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunion C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sunion, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Moisés Quesada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mubarak Naghmoosh va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Pere Moreu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sunion que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

lincoln barrows

Goles Goles

  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Quan passaven 43 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del lincoln. En Mark Paradies va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pylyp Shkolnikov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Pylyp Shkolnikov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Al minut 5 en Óscar Ramírez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.