Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Broken Wings (1369171) - fcb.... (1599810) » 628542768: T57/J6/V

Liga 628542768 Información oficial sobre el partido 628542768 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / V.228 (5741)

El alquimista Alineación oficial del equipo 'El alquimista' en el partido 1 - 1 fcb.... Alineación oficial del equipo 'fcb....' en el partido
Jannes Benneker (74') 1 - 0
1 - 1 Blažiejus Jankauskis (85')
El alquimista Alineación oficial del equipo 'El alquimista' en el partido 1 - 1 fcb.... Alineación oficial del equipo 'fcb....' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El alquimista Alineación oficial del equipo 'El alquimista' en el partido 0 - 1 fcb.... Alineación oficial del equipo 'fcb....' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El alquimista

Goles Goles

  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jannes Benneker va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 74, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del alquimista, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de alquimista va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Øyvind Barth, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Ryszard Gliwa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de alquimista que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alquimista va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Moisis Mantzourakis va sortir per sobre el travesser.

fcb....

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 85. L'anotador per fcb.... va ser Blažiejus Jankauskis, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Tuomo Kujala, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del fcb.... que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tuomo Kujala, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Karsten Angel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefano Plasma, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): fcb.... va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Stefano Plasma va desviar el xut final de Karsten Angel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Rubén López Lamadrid quasi aconsegueix empatar per fcb.... al minut 75, però Stefano Plasma va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.