Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mutiverso fc (1336301) - SHIN CHAN (123453) » 628534982: T57/J6/V

Liga 628534982 Información oficial sobre el partido 628534982 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / V.89 (5602)

maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido 1 - 3 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
辛 (Xin) 晓宇 (Xiaoyu) (5') 1 - 0
1 - 1 Jesus Jorge de Oliveira (22')
1 - 2 Jesus Jorge de Oliveira (23')
1 - 3 Juan José María López (64')
maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido 1 - 3 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido 2 - 0 SHIN CHAN Alineación oficial del equipo 'SHIN CHAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maresme team

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en 辛 (Xin) 晓宇 (Xiaoyu) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de maresme.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Jorge Martorell es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Amador Torrejón va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 el maresme va posar setge sobre la defensa central visitant però en 辛 (Xin) 晓宇 (Xiaoyu) no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Goofy Kaak i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a maresme, però el xut de 辛 (Xin) 晓宇 (Xiaoyu) va sortir bastant desviat.

SHIN CHAN

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Jesus Jorge de Oliveira va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Jesus Jorge de Oliveira de SHIN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): SHIN va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Juan José María López va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ralf Forthofer quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SHIN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samuel Corbarán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.