Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A LA TIBIA F.C. (311600) - Fail Compilation (775291) » 626278921: T56/R5

Copa 626278921 Información oficial sobre el partido 626278921 en Hattrick

09.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 5

A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido 2 - 3 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido 0 - 5 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LA TIBIA F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): TIBIA equilibrava la balança al minut 26. En Danişment Özsungur, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Thomas Besson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de TIBIA i marcant el 2 - 2.

Fail Compilation

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zygmunt Mędrzycki es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): Roberto Gualdi va deixar patent la seva inexperiència al minut 57, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Mathias Zitzelsberger va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 2 per a Compilation.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Mathias Zitzelsberger va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Roberto Gualdi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anacleto Malta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Gargallo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Ramsès Monfort va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mathias Zitzelsberger.