Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andorranos.FC (1339348) - atletico zamora f.c (1416062) » 623109437: T56/J13/VII

Liga 623109437 Información oficial sobre el partido 623109437 en Hattrick

07.07.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / VII.109 (38145)

Trooper Dépor Alineación oficial del equipo 'Trooper Dépor' en el partido 0 - 0 Boca a boca Juniors Alineación oficial del equipo 'Boca a boca Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trooper Dépor Alineación oficial del equipo 'Trooper Dépor' en el partido 2 - 0 Boca a boca Juniors Alineación oficial del equipo 'Boca a boca Juniors' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trooper Dépor

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Héctor Masó del Dépor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ladislav Miletić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dépor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Dépor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Héctor Masó va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Dépor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ladislav Miletić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Boca a boca Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Juniors va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sune Neumann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Zenon Bryczek va intentar anar-se'n per velocitat al minut 29 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Juniors va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en André Amil va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Sune Neumann va estar a punt de posar per davant a Juniors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Pozo va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iván Matías, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Juniors va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zenon Bryczek, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Bolchi de Juniors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.