Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Balas de Murcia (311364) - GuasonesBalompié (1582701) » 623077435: T56/J7/VI

Liga 623077435 Información oficial sobre el partido 623077435 en Hattrick

26.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 7 / VI.562 (14880)

Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 5 - 0 Sollerense Alineación oficial del equipo 'Sollerense' en el partido
Victorino Villamarín (43') 1 - 0
Dragoş Vulcan (44') 2 - 0
Levent Tonga (69') 3 - 0
Mirko Fahrenheit (74') 4 - 0
Victorino Villamarín (81') 5 - 0
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 5 - 0 Sollerense Alineación oficial del equipo 'Sollerense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 9 - 0 Sollerense Alineación oficial del equipo 'Sollerense' en el partido
Es un cenizo 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Balas de Murcia

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Corria el minut 43, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Las Balas s'avançava en el marcador després que en Victorino Villamarín xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Las Balas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dragoş Vulcan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Las Balas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Levent Tonga des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Las Balas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mirko Fahrenheit va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Victorino Villamarín, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Las Balas.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Vassilis Ntolkas va poder marcar per a Las Balas en un servei de cantonada picat per en Victorino Villamarín quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Dragoş Vulcan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Las Balas.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Özgür Tok, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Selmo Gaver va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Selmo Gaver va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Victorino Villamarín per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gevaram Grossman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Victorino Villamarín de Las Balas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sollerense

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Spiros Komporopoulos quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sollerense, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Javier Cambra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.