Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Bosco de Arevalo (122917) - NAITO (1433370) » 623066019: T56/J9/VI

Liga 623066019 Información oficial sobre el partido 623066019 en Hattrick

09.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / VI.358 (14676)

C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido 2 - 2 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
0 - 1 Dino Liguori (14')
0 - 2 Jorge Luis Pequerul (33')
Thim Warringa (83') 1 - 2
Rahman Kamel (84') 2 - 2
C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido 2 - 2 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido 2 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Bosco de Arevalo

Goles Goles

  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Thim Warringa va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 83, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Arevalo, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NAITO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rahman Kamel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Arevalo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Arevalo Rahman Kamel quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Domingo Labbé va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al 34, Diederik Feskens hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Raúl Concabella. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Raúl Concabella i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Arevalo, però el xut de Diederik Feskens va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Guillermo Martínez Salas no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Przybysław Szafraniak de Arevalo es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

NAITO

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dino Liguori que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a NAITO.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Luis Pequerul de NAITO va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): NAITO van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però David Rey no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NAITO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Huici va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El NAITO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Roberto Huici va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Gonzalo Bauça de NAITO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.