Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el puig fc (122272) - Eliansito FC (312710) » 623049484: T56/J5/VI

Liga 623049484 Información oficial sobre el partido 623049484 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VI.63 (14381)

Vodka limon Alineación oficial del equipo 'Vodka limon' en el partido 2 - 2 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Rafael Berjillos (13') 1 - 0
1 - 1 Finn Joshua Molitor (39')
1 - 2 Wilhelm Fisimatenten (41')
Carlos Velázquez (86') 2 - 2
Vodka limon Alineación oficial del equipo 'Vodka limon' en el partido 2 - 2 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vodka limon Alineación oficial del equipo 'Vodka limon' en el partido 2 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vodka limon

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Rafael Berjillos va donar a Vodka un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 86, Carlos Velázquez de Vodka empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valentin-Bogdan Bobâlcă va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Decha Rojjanasunun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vodka van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcial Medina, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 214 Minuto 44 (Ocasión de penalti): En Maicol Dzervus va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 44. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Abdelhadi Quabaj va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Maicol Dzervus va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Valentin-Bogdan Bobâlcă, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heliodoro Melero de Vodka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eliansito FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Finn Joshua Molitor de Eliansito va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Albert Fabisiewicz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Wilhelm Fisimatenten que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eliansito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wilhelm Fisimatenten va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Shahab Babak de Eliansito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.