Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the stranger things (1419051) - Ayquejoderse (798556) » 623047968: T56/J4/VI

Liga 623047968 Información oficial sobre el partido 623047968 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / VI.36 (14354)

AIC Alineación oficial del equipo 'AIC' en el partido 0 - 3 Ayquejoderse Alineación oficial del equipo 'Ayquejoderse' en el partido
0 - 1 Nicolás Padilla (18')
0 - 2 Nicolás Padilla (39')
0 - 3 Anton Huusmann (40')
AIC Alineación oficial del equipo 'AIC' en el partido 0 - 3 Ayquejoderse Alineación oficial del equipo 'Ayquejoderse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AIC Alineación oficial del equipo 'AIC' en el partido 0 - 1 Ayquejoderse Alineación oficial del equipo 'Ayquejoderse' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): AIC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aldis Vaidokas en un 1 contra 1 amb el porter José Alfredo Weber, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): AIC enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Salvador Ortiz Manuel va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 57 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ant Brennan s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldis Vaidokas de AIC es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Ayquejoderse

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, el Ayquejoderse va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nicolás Padilla, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nicolás Padilla de Ayquejoderse l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Ayquejoderse va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Anton Huusmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tzuf Chodorov de Ayquejoderse va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Anton Huusmann que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Loïc Châtelain quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Luis Romero López, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Anton Huusmann va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): Pedro Luis Romero López va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Berten Weijtjens que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 77 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tzuf Chodorov de Ayquejoderse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.