Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osete (1593984) - Brancos CF (1437439) » 623035014: T56/J13/V

Liga 623035014 Información oficial sobre el partido 623035014 en Hattrick

07.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / V.60 (5573)

osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 0 - 6 Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido
0 - 1 Vicente Rodríguez (23')
0 - 2 Baltasar Alvarado (28')
0 - 3 Álvaro Perepérez (34')
0 - 4 Jon Agerreondikola (38')
0 - 5 Vicente Rodríguez (40')
0 - 6 Vicente Rodríguez (80')
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 0 - 6 Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 0 - 5 Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osete

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jordi Comes marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Tomasz Gwoździowski que va xutar a fora per molt poc.
  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 10, tothom va saber perquè en Sergio Ercole era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip osete Sergio Ercole quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aleš Varyš l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Ercole va fer una magnífica centrada, però la rematada de Reza Elhami va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Brancos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vicente Rodríguez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Baltasar Alvarado va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a Brancos.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Álvaro Perepérez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 34.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Jon Agerreondikola va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Brancos.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vicente Rodríguez va augmentar l'avantatge de Brancos a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Vicente Rodríguez de Brancos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mariano Medina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Rafael Piñero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Vicente Rodríguez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Vicente Rodríguez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.