Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pajaritos CF (775503) - Pozal de gallinas (994935) » 623034587: T56/J5/V

Liga 623034587 Información oficial sobre el partido 623034587 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / V.53 (5566)

Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 4 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Rodrigo Cardaveras (9') 1 - 0
Miguel Rubio Cerro (10') 2 - 0
2 - 1 Mariño Couso (31')
Vukašin Bulić (35') 3 - 1
3 - 2 Rodolfo Manuel Nollar (82')
3 - 3 Ferry Wildenbeest (84')
3 - 4 Andrei Nealcoş (85')
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 4 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 1 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Rodrigo Cardaveras va donar a Pajaritos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pajaritos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Rubio Cerro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del gallinas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vukašin Bulić la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pajaritos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Carlo Casini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Miguel Rubio Cerro de Pajaritos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Pozal de gallinas

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 31, el jugador visitant Mariño Couso va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats de gallinas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rodolfo Manuel Nollar va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 84, quan Ferry Wildenbeest va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip gallinas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andrei Nealcoş va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rafael Ossorio la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de gallinas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Nar Tenden va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tuval Egozi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.