Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

desertores2 (1582832) - AD Pétrola (1433709) » 623032453: T56/J3/V

Liga 623032453 Información oficial sobre el partido 623032453 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / V.15 (5528)

Villarrubi C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarrubi C.F.' en el partido 3 - 1 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Max Robertsson (20') 1 - 0
Max Robertsson (41') 2 - 0
2 - 1 Javier Puig Martin (66')
Max Robertsson (75') 3 - 1
Villarrubi C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarrubi C.F.' en el partido 3 - 1 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villarrubi C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarrubi C.F.' en el partido 4 - 0 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villarrubi C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Max Robertsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Villarrubi.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Villarrubi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Max Robertsson va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Max Robertsson va incrementar l'avantatge de Villarrubi amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oscar Boesenberg va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Nacho Castelltelsor va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nacho Castelltelsor al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simon Şorecău va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Villarrubi va estar a punt de marcar quan Antonio Gaudino va fer una passada impressionant a Oscar Boesenberg, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Angel Cherkezov va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Simon Şorecău, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Max Robertsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Simon Şorecău, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Max Robertsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

labradores del yukon

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de labradores eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 66, Javier Puig Martin va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): labradores va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Javier Puig Martin va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Enrique Ombreiro va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Javier Puig Martin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.