Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

balujemy dzis (48046) - real betis español (1461821) » 617369579: T55/J5/VII

Liga 617369579 Información oficial sobre el partido 617369579 en Hattrick

20.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VII.462 (38498)

Phenriles Alineación oficial del equipo 'Phenriles' en el partido 3 - 1 SinEstudiosFC Alineación oficial del equipo 'SinEstudiosFC' en el partido
Raúl Vázquez Villarreal (18') 1 - 0
Hans Heinrich Blankenese (54') 2 - 0
Jay Seybold-Herweg (74') 3 - 0
3 - 1 Danilo de Berceo (79')
Phenriles Alineación oficial del equipo 'Phenriles' en el partido 3 - 1 SinEstudiosFC Alineación oficial del equipo 'SinEstudiosFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Phenriles Alineación oficial del equipo 'Phenriles' en el partido 5 - 0 SinEstudiosFC Alineación oficial del equipo 'SinEstudiosFC' en el partido
Tiene mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Phenriles

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Vázquez Villarreal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Phenriles se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Phenriles al minut 54, que va llançar ajustat al pal en Hans Heinrich Blankenese. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Phenriles va aconseguir el 3 - 0 quan Jay Seybold-Herweg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Raúl Vázquez Villarreal va ser clau en la jugada d'atac de Phenriles al minut 11, quan ell mateix va fer una passada brutal a Antonio Ortuondo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Amancio Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Viktor Pirker. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Raúl Vázquez Villarreal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar del Puente va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

SinEstudiosFC

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats de SinEstudiosFC van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Danilo de Berceo va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Fortunato Martínez va encarar al porter al 21, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Ahmad Timbang bin Zaini va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Diego Gómez de la Vega va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Ahmad Timbang bin Zaini va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fadil Charchouri s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.