Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cheles (310527) - Figueiró FC (435919) » 617365660: T55/J5/VII

Liga 617365660 Información oficial sobre el partido 617365660 en Hattrick

20.01.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VII.392 (38428)

Storm Boys Returns Alineación oficial del equipo 'Storm Boys Returns' en el partido 1 - 1 Zoombaos Alineación oficial del equipo 'Zoombaos' en el partido
0 - 1 Mario Alberto Castrovido (5')
Bogdan Sumara (87') 1 - 1
Storm Boys Returns Alineación oficial del equipo 'Storm Boys Returns' en el partido 1 - 1 Zoombaos Alineación oficial del equipo 'Zoombaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Storm Boys Returns Alineación oficial del equipo 'Storm Boys Returns' en el partido 2 - 0 Zoombaos Alineación oficial del equipo 'Zoombaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Storm Boys Returns

Goles Goles

  • 110 Minuto 87 (Gol de falta): L'empat per part de Returns va arribar al minut 87 quan Bogdan Sumara va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Returns va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matteo Stifano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Rama.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Matteo Stifano va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Tommaso La Manna va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vangjush Kambo.

Zoombaos

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Zoombaos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Alberto Castrovido va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zoombaos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zorion Ariño, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Mari Rosales de Zoombaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.