Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Flamingo (486511) - Los Demonios Cojos (1587657) » 617362480: T55/J8/VII

Liga 617362480 Información oficial sobre el partido 617362480 en Hattrick

10.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VII.335 (38371)

Bestias_pardas Alineación oficial del equipo 'Bestias_pardas' en el partido 0 - 4 Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido
0 - 1 Ant Alaner (5')
0 - 2 Rubén Campi (31')
0 - 3 Juan Luis Ramón (37')
0 - 4 Mirco Pontis (84')
Bestias_pardas Alineación oficial del equipo 'Bestias_pardas' en el partido 0 - 4 Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bestias_pardas Alineación oficial del equipo 'Bestias_pardas' en el partido 1 - 1 Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bestias_pardas

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 6 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Ulpiano Abona quasi empata el partit per a Bestias_pardas, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Leon Azpitia quasi marca en una jugada assajada de córner que Adrián Alonso de Santocildes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Pablo Oliván de Bestias_pardas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Alonso de Santocildes.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Pablo Oliván es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los Demonios Cojos

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de LameDevils van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Ant Alaner.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): LameDevils sabia com jugar al contraatac, i al minut 31, Rubén Campi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Juan Luis Ramón va augmentar l'avantatge de LameDevils a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 84 minuts quan Mirco Pontis va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 4 per a LameDevils.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): LameDevils van sortir al contraatac al minut 68, però Winfried Gabel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LameDevils va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rubén Campi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Rubén Campi de LameDevils va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mirco Pontis de LameDevils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emillen Albitsua de LameDevils es va guanyar la targeta groga merescudament.