Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lagesin FC (797131) - morgade city (1332975) » 617324528: T55/J12/VI

Liga 617324528 Información oficial sobre el partido 617324528 en Hattrick

10.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 12 / VI.681 (14999)

Lupao Alineación oficial del equipo 'Lupao' en el partido 2 - 3 morgade city Alineación oficial del equipo 'morgade city' en el partido
Emmanuel Cuttelod (19') 1 - 0
Laureà Altès (23') 2 - 0
2 - 1 Omar Osama (33')
2 - 2 Salah Nabhan Al-Dhamry (80')
2 - 3 Jeremías Compains (84')
Lupao Alineación oficial del equipo 'Lupao' en el partido 2 - 3 morgade city Alineación oficial del equipo 'morgade city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lupao Alineación oficial del equipo 'Lupao' en el partido 5 - 1 morgade city Alineación oficial del equipo 'morgade city' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lupao

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Emmanuel Cuttelod va donar a Lupao un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Laureà Altès es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Emmanuel Cuttelod de Lupao va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Claudio Monica va entorpir al marcador d'en Peeter Ääremaa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Laureà Altès. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marius-Andrei Hapenciuc al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Vázquez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Emmanuel Cuttelod de Lupao gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Gerard Domaros gairebé va marcar per a Lupao des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Åsbjørn Olsen va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

morgade city

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Omar Osama de morg després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Frankie Aldwin és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Salah Nabhan Al-Dhamry perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jeremías Compains quedar desmarcat i marcar per a morg al minut 84. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Can Güngözü es va comportar com un juvenil al minut 34 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del morg van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Frankie Aldwin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.