Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almogavers team (1590406) - Madrid Deluxe (1431385) » 617299011: T55/J3/VI

Liga 617299011 Información oficial sobre el partido 617299011 en Hattrick

06.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / VI.226 (14544)

Chukuteam Alineación oficial del equipo 'Chukuteam' en el partido 2 - 4 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
Tanju Pürheves (3') 1 - 0
1 - 1 Augusto Jorge de Sousa (39')
方 (Fang) 友健 (Youjian) (41') 2 - 1
2 - 2 Giuseppe Arcea (72')
2 - 3 Augusto Jorge de Sousa (76')
方 (Fang) 友健 (Youjian) (78') 2 - 4
Chukuteam Alineación oficial del equipo 'Chukuteam' en el partido 2 - 4 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Chukuteam Alineación oficial del equipo 'Chukuteam' en el partido 1 - 6 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chukuteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Tanju Pürheves va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chukuteam.
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 41 minuts, 方 (Fang) 友健 (Youjian) va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En 方 (Fang) 友健 (Youjian) va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Cueva. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 225 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En 方 (Fang) 友健 (Youjian) va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Chukuteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Cueva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, David Cueva de Chukuteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Madrid Deluxe

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Augusto Jorge de Sousa marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Giuseppe Arcea que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Madrid prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Augusto Jorge de Sousa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Madrid va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kurt Richli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Michał Koryciak al minut 18 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Madrid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kurt Richli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augusto Jorge de Sousa de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.