Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS SHARPITOS (1370731) - Los Recios de Gonzus (1433110) » 617287148: T55/J6/VI

Liga 617287148 Información oficial sobre el partido 617287148 en Hattrick

27.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 6 / VI.14 (14332)

LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido 1 - 1 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
0 - 1 Ladislau Jordà (19')
Cristian Timiş (81') 1 - 1
LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido 1 - 1 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido 2 - 1 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS SHARPITOS

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Després de 81 minuts de partit, Cristian Timiş igualava per SHARPITOS en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Cătălin Pantazi del SHARPITOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): SHARPITOS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Cristian Timiş va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Ulrich Schaal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SHARPITOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, József Péter va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Los Recios de Gonzus

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Ladislau Jordà de Recios va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Alan Piskin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xavi Sarró no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alennas Bencheroune. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Tomeu Brines gairebé marca per a Recios al minut 61 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Recios van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco Díaz va sortir desviat a la dreta de la porteria.