Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mekosaurios C.F. (438772) - WONDER HOOLIGANS (1416800) » 617281414: T55/J14/V

Liga 617281414 Información oficial sobre el partido 617281414 en Hattrick

24.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 14 / V.167 (5680)

Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido 1 - 2 WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido
0 - 1 Erwin van Bavel (30')
0 - 2 Fyt Veersma (41')
Milo van Dorp (79') 1 - 2
Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido 1 - 2 WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido 2 - 0 WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mekosaurios C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Mekosaurios no perdien la fe, i al minut 79 del partit, Milo van Dorp va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexander Posch va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mekosaurios va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Teslim Çıdal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ervin Kënga de Mekosaurios va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stoyan Peychev va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Ervin Kënga hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Bernd von Moy. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Coré Movellán va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Mekosaurios va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ulf Marcusson va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bernd von Moy va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Milo van Dorp de Mekosaurios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ulf Marcusson de Mekosaurios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

WONDER HOOLIGANS

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de HOOLIGANS eren letals, i Erwin van Bavel va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 41 minuts quan Erwin van Bavel va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Fyt Veersma, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniele Salvioni va superar els defenses rivals per velocitat al minut 51 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): HOOLIGANS van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Daniel Grundskog no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Grundskog de HOOLIGANS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.