Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navia CF (48384) - bictorioso (1332365) » 617281036: T55/J3/V

Liga 617281036 Información oficial sobre el partido 617281036 en Hattrick

06.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / V.161 (5674)

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 1 - 4 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Vladislav Voronenkov (19') 1 - 0
1 - 1 Diego Ramón (33')
1 - 2 Albert Prujà (40')
1 - 3 Diego Ramón (53')
1 - 4 Miguel Valles Pla (79')
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 1 - 4 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 1 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): El Navia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vladislav Voronenkov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Ivan Altman va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Navia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moisés Quadra-Salcedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 el Navia va posar setge sobre la defensa central visitant però en Karl Mcmahan no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ivan Altman no s'ho podia creure.

bictorioso

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Diego Ramón va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del bictorioso, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Albert Prujà que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a bictorioso.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 53, Oriol Tatjé va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Diego Ramón que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Valles Pla de bictorioso l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Miguel Valles Pla va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Miguel Valles Pla va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): bictorioso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Jaime Muñoz va quedar-se sol davant el porter Erminio Massoli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Diego Ramón de bictorioso no va ser gol per ben poc.