Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting de llaranes c.f. (440819) - GanyanPower (125785) » 617276570: T55/J7/V

Liga 617276570 Información oficial sobre el partido 617276570 en Hattrick

03.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / V.81 (5594)

sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 2 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Diego Susa (11') 1 - 0
1 - 1 Roberto Conrado (28')
1 - 2 Miguel Valcárcel (35')
Robert Nevařil (84') 2 - 2
sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 2 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sporting de llaranes c.f. Alineación oficial del equipo 'sporting de llaranes c.f.' en el partido 4 - 1 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene mala suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting de llaranes c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Diego Susa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del sporting s'esgargamellaven dempeus per esperonar Robert Nevařil que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del sporting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Portugal, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el sporting va posar setge sobre la defensa central visitant però en Diego Susa no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Diego Susa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

GanyanPower

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Roberto Conrado que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lier Zenikaonandia va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miguel Valcárcel, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abdurrahim Dertli estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miguel Valcárcel, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adriano 'Beppe' Grillo de GanyanPower va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Johannes Leschinski que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GanyanPower Abdurrahim Dertli quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Roberto Conrado l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.