Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo de la Coruña SAD (1591727) - GanyanPower (125785) » 617276563: T55/J5/V

Liga 617276563 Información oficial sobre el partido 617276563 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / V.81 (5594)

las sileras Alineación oficial del equipo 'las sileras' en el partido 2 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Maurizio Lara (22') 1 - 0
1 - 1 Miguel Valcárcel (25')
1 - 2 Guillermo Horteu (33')
Marek Klimasz (89') 2 - 2
las sileras Alineación oficial del equipo 'las sileras' en el partido 2 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
las sileras Alineación oficial del equipo 'las sileras' en el partido 0 - 3 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las sileras

Goles Goles

  • 136 Minuto 22 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Anderson Luís Silveira s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Maurizio Lara, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Maurizio Lara el va rematar Marek Klimasz amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Calisto Inácio era fer passades de llarga distància. Al minut 15 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Francisco Javier Balbuena però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de sileras van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 29 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Maurizio Lara, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Stefan Vriezema va rebre molts aplaudiments. Al minut 76 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurizio Lara de sileras es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

GanyanPower

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per GanyanPower va ser Miguel Valcárcel, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Guillermo Horteu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Roberto Conrado va estar a punt de posar per davant a GanyanPower amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Corey Lee va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GanyanPower que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anderson Luís Silveira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Valcárcel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el GanyanPower va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Anderson Luís Silveira s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adriano 'Beppe' Grillo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.