Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fútbol Club de Carretera (1432090) - Fonament Profund (1366624) » 617276016: T55/J9/V

Liga 617276016 Información oficial sobre el partido 617276016 en Hattrick

17.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 9 / V.71 (5584)

Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido 3 - 1 Batanero's Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Batanero's Futbol Club' en el partido
0 - 1 Pierluigi Bordignon (16')
Alexander Moscote (36') 1 - 1
Alexander Moscote (54') 2 - 1
Constancio Ordóñez Villa (74') 3 - 1
Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido 3 - 1 Batanero's Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Batanero's Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido 2 - 0 Batanero's Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Batanero's Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fútbol Club de Carretera

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alexander Moscote va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Carretera empatava el partit, 1 a 1, al minut 36.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Carretera prenia la batuta de l'encontre al minut 54, quan en Alexander Moscote va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Constancio Ordóñez Villa va incrementar l'avantatge de Carretera amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Txaber Ubera va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ponç Seguí, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Ruiz Hernández va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ponç Seguí va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Alexander Moscote va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alexander Moscote per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diogo Alexandre Paiva Oliveira va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Batanero's Futbol Club

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Károly Kővágó de Bataneros va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pierluigi Bordignon que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bataneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Steffen Boertjens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Nélson Banderas va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pierluigi Bordignon, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Iván Takács amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nélson Banderas de Bataneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.