Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Consecutivo (1366074) - Real Vértigo (798603) » 617269072: T55/J8/IV

Liga 617269072 Información oficial sobre el partido 617269072 en Hattrick

10.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / IV.11 (3434)

DurgaMata Alineación oficial del equipo 'DurgaMata' en el partido 0 - 1 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
0 - 1 Víctor Velando (9')
DurgaMata Alineación oficial del equipo 'DurgaMata' en el partido 0 - 1 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DurgaMata Alineación oficial del equipo 'DurgaMata' en el partido 2 - 0 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DurgaMata

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): DurgaMata va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Amadeu Fresnillo va anar a parar a les mans del porter.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rubén Blanco va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ramiro Antolín, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ramiro Antolín va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Ramiro Antolín de DurgaMata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Vértigo

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Víctor Velando va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Sánchez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vértigo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Mieczysław Kajdas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Vértigo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Sylvester Yearwood va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.