Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Hospitalet F. C. (486920) - VERIN CF (493023) » 617267535: T55/J1/II

Liga 617267535 Información oficial sobre el partido 617267535 en Hattrick

23.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 1 / II.4 (3407)

L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 2 - 3 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
0 - 1 Grigory Sutyagin (7')
Juan Carlos Elorrieta (19') 1 - 1
Juan Carlos Elorrieta (22') 2 - 1
2 - 2 Emilio Sanz (61')
2 - 3 Grigory Sutyagin (66')
L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 2 - 3 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 2 - 1 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet F. C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 19 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Juan Carlos Elorrieta! Un inimaginable dribbling sobre Pascal Zavagnin va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a L'Hospi.
  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Carlos Elorrieta va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jacinto Valdés.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En David Borch va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Beñat Mañara, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Elorrieta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Doug Cassidy va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Picio Deive, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Picio Deive va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

VERIN CF

Goles Goles

  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): Era obvi que el VERIN volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 7 van aconseguir marcar quan en Grigory Sutyagin va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 187 Minuto 61 (Gol tiro lejano): Després de 61 minuts el VERIN, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Emilio Sanz sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 66 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del VERIN va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Grigory Sutyagin en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): VERIN van sortir al contraatac al minut 24, però Lenno Vanden Borre va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.