Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godos (486172) - Playas Sardinero (309096) » 61281805: T16/J5/X

Liga 61281805 Información oficial sobre el partido 61281805 en Hattrick

04.02.2006 14:10:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 5 / X.388 (96471)

aebal Alineación oficial del equipo 'aebal' en el partido 0 - 0 Los chicos de Arty Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Arty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aebal Alineación oficial del equipo 'aebal' en el partido 2 - 0 Los chicos de Arty Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Arty' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aebal

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): aebal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patrício Nascimento va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Copín.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nataniel Chozas va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): aebal va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Reino Lassila va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hélder Echeverría va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Manolo Martínez Navarro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Reino Lassila va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Manolo Martínez Navarro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): aebal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Reino Lassila ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): aebal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nataniel Chozas en un 1 contra 1 amb el porter Manolo Martínez Navarro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Jorge Vicente Montoya del aebal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Vicente Montoya de aebal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Patrício Nascimento de aebal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): aebal va fer una substitució al minut 17. Jesús Fernando Saila va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miles Burns.

Los chicos de Arty

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hemmo Väänänen es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Oscar Barrero quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Lucien Jean de chicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Luis Copín de chicos va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manolo Martínez Navarro va entrar en el seu lloc.