Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machotes F.C (1457913) - BENIDORM UNITED (1461136) » 611190209: T54/J6/VII

Liga 611190209 Información oficial sobre el partido 611190209 en Hattrick

07.10.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 6 / VII.306 (38342)

Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido 2 - 0 BENIDORM UNITED Alineación oficial del equipo 'BENIDORM UNITED' en el partido
Ramón Méndez Blasco (19') 1 - 0
Gabino Mingo (57') 2 - 0
Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido 2 - 0 BENIDORM UNITED Alineación oficial del equipo 'BENIDORM UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido 2 - 0 BENIDORM UNITED Alineación oficial del equipo 'BENIDORM UNITED' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machotes F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Machotes. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ramón Méndez Blasco xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Machotes a 2 - 0. Gabino Mingo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Machotes va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Ibai Serorena va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Machotes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marcos Roig en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Zornoza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts disputats, Gabino Mingo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ignacio Zornoza va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignacio Zornoza al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Lacalle Iñiguez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Raúl Lacalle Iñiguez gairebé va marcar per a Machotes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

BENIDORM UNITED

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): Uztai Buruzuri hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Fernando Estade havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Miguel Pi y Margall va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Hamid Mahmoud no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Jordi Ramon de Albert de BENIDORM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Viana de BENIDORM es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uztai Buruzuri de BENIDORM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.