Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mudapelo City (1370751) - F. C. Futvoleros. (48381) » 611181127: T54/J3/VII

Liga 611181127 Información oficial sobre el partido 611181127 en Hattrick

16.09.2017 15:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 3 / VII.144 (38180)

Mudapelo City Alineación oficial del equipo 'Mudapelo City' en el partido 0 - 3 FUTVOLEROS EL RETORNO Alineación oficial del equipo 'FUTVOLEROS EL RETORNO' en el partido
0 - 1 Christian Musca (8')
0 - 2 Jean-François Kergoat (20')
0 - 3 Enrique Oviedo Díaz (48')
Mudapelo City Alineación oficial del equipo 'Mudapelo City' en el partido 0 - 3 FUTVOLEROS EL RETORNO Alineación oficial del equipo 'FUTVOLEROS EL RETORNO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mudapelo City Alineación oficial del equipo 'Mudapelo City' en el partido 1 - 2 FUTVOLEROS EL RETORNO Alineación oficial del equipo 'FUTVOLEROS EL RETORNO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mudapelo City

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Jaume Ortells va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 29 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 204 Minuto 35 (Ocasión de penalti): 容 (Rong) 庭毅 (Tingyi) es va posar les mans a la cara després que al minut 35 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): Mudapelo va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 57, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Serge Fuego va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mudapelo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Obando va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mudapelo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Francoli va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Zaid Abdullah Al-Dhamry i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Mudapelo, però el xut de 容 (Rong) 庭毅 (Tingyi) va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Pablo Francoli estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Obando no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

FUTVOLEROS EL RETORNO

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Christian Musca quedar desmarcat i marcar per a FUTVOLERO al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el FUTVOLERO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jean-François Kergoat, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Enrique Oviedo Díaz va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Damiano Maci, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FUTVOLERO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Oviedo Díaz de FUTVOLERO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-François Kergoat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Christian Musca.