Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua del rio (1335053) - Sevrith C.F. (994210) » 611145268: T54/J13/VI

Liga 611145268 Información oficial sobre el partido 611145268 en Hattrick

25.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 13 / VI.527 (14845)

Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 3 - 1 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
Marc Capdevila (2') 1 - 0
1 - 1 Krists Bernhards (22')
Antonio Peña Muñoz (27') 2 - 1
Manuel Nuño Alvar (48') 3 - 1
Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 3 - 1 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 3 - 0 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del rio

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Steagua va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Capdevila, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Peña Muñoz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Steagua es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Manuel Nuño Alvar de Steagua va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Antonio Peña Muñoz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Pepeu Touro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Nuño Alvar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Miklós Molnár, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Manuel Nuño Alvar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pepeu Touro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Marc Capdevila de Steagua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Parque Norte C. F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Krists Bernhards de Norte va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Norte va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Halam Hemidi va quedar-se sol davant el porter Ludwig Trappen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Norte va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krists Bernhards de Norte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.