Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - AD Nicrariense (125822) » 611103104: T54/J14/V

Liga 611103104 Información oficial sobre el partido 611103104 en Hattrick

02.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 14 / V.30 (5543)

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 0 Real Ganesh Alineación oficial del equipo 'Real Ganesh' en el partido
Antoni Wawrzuta (70') 1 - 0
Jonas Hollersen (79') 2 - 0
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 0 Real Ganesh Alineación oficial del equipo 'Real Ganesh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 0 Real Ganesh Alineación oficial del equipo 'Real Ganesh' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Snow_Kids va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antoni Wawrzuta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Snow_Kids pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jonas Hollersen va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Snow_Kids va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlo Lunghi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Călin Torjescu.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Snow_Kids va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Giuseppe Palmarini va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlo Lunghi per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Călin Torjescu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Snow_Kids ho intentava per la dreta per mitjà de Giuseppe Palmarini, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aurelian Bârjoveanu de Snow_Kids va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Hollersen.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Palmarini de Snow_Kids es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Real Ganesh

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Ganesh, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Paolo Colavitti va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ganesh va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tommy Schivalocchi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Ganesh van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 56 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Erik Katona, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Máté Sándor va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ganesh que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Erik Katona de Ganesh va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.