Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mirandés (125325) - Mañariako taldea (313703) » 611101081: T54/J12/IV

Liga 611101081 Información oficial sobre el partido 611101081 en Hattrick

18.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 12 / IV.58 (3481)

F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido 1 - 1 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
Roby De Gasperi (15') 1 - 0
1 - 1 René Espinoza (58')
F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido 1 - 1 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido 3 - 1 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Illas Sicas.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Roby De Gasperi de O'Sicas, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Julius Holzbauer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de O'Sicas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Julius Holzbauer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José María Aribau va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Guido Malpica va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de O'Sicas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): O'Sicas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roby De Gasperi en un 1 contra 1 amb el porter José María Aribau, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Usman Khirqani, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Mañariako taldea

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 58 minuts, el tirador de faltes del Mañariako va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en René Espinoza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Mañariako va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan René Espinoza va quedar-se sol davant el porter Mouss Sylva, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Oswaldo Delgado va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Julio Iríbar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 83, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mouss Sylva va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Visa de Mañariako la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de David Fernández-Espartero que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.