Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Paixalet (314734) - mahou-boys (489341) » 611097999: T54/J12/IV

Liga 611097999 Información oficial sobre el partido 611097999 en Hattrick

18.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 12 / IV.3 (3426)

Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 0 - 3 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
0 - 1 Àngel Espiell (19')
0 - 2 Andrej Sekulić (33')
0 - 3 Àngel Espiell (35')
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 0 - 3 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 1 - 2 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Paixalet

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Paixalet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lorenzo Steemans va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carles Rusiñol.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Freddy Mesnard de Paixalet va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 204 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Moreno Zens va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 37 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Paixalet van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 62 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Moreno Zens, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moreno Zens de Paixalet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

mahou-boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Àngel Espiell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a mahou-boys.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Andrej Sekulić de mahou-boys va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, mahou-boys va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Àngel Espiell.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Pachín Lucas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Àngel Espiell no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Víctor Ganchaegu de mahou-boys va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 46 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Andrej Sekulić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pachín Lucas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Aage Warming quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pachín Lucas, però la pilota va topar amb el travesser.