Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Ravanets (310603) - Tantor Athletic (313970) » 60891913: T16/J13/VI

Liga 60891913 Información oficial sobre el partido 60891913 en Hattrick

01.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 13 / VI.252 (14570)

C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 0 - 0 Tantor Athletic Alineación oficial del equipo 'Tantor Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 0 - 1 Tantor Athletic Alineación oficial del equipo 'Tantor Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Ravanets

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.E.Ravanets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juri Minger va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): C.E.Ravanets va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matteo Scagliarini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de C.E.Ravanets van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gustavo Maíz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.E.Ravanets van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Steven Huver va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tantor Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local James Estrada va desviar el xut final de Stephen Jobs després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Alberto Sanromán va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local James Estrada va desviar el xut final de Celso Trindade després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Antonios Kalomantis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però James Estrada va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Timo Krennleitner va estar a punt de posar per davant a Athletic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de James Estrada va impedir un gol cantat.