Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Manchester United (48796) - Celtic Hospitalet (49086) » 60858910: T16/J10/II

Liga 60858910 Información oficial sobre el partido 60858910 en Hattrick

11.03.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 10 / II.3 (3406)

F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 4 - 2 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
José María Encinas (14') 1 - 0
1 - 1 Niklas Fredriksson (25')
Tim Baur (30') 2 - 1
Gunnar Iserberg (74') 3 - 1
Edvin Jonsson (80') 4 - 1
4 - 2 Javier Sánchez (87')
F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 4 - 2 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido 4 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Manchester United

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Manchester va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 José María Encinas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 30 gràcies a la jugada de Tim Baur, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gunnar Iserberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Manchester.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Manchester va aconseguir el 4 - 1 quan Edvin Jonsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Manchester va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edvin Jonsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Farquar MacVinish.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mattias Leijonblom de Manchester va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tim Baur de Manchester va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michal Wierzbinski de Manchester la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Lorenzo Aceijas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Niklas Fredriksson que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Javier Sánchez de CSKA va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Javier Sánchez va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Mikael Högman de CSKA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Sánchez de CSKA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.