Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maceta FC (989102) - Lifer Rojo (794724) » 605037260: T53/J2/V

Liga 605037260 Información oficial sobre el partido 605037260 en Hattrick

20.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 2 / V.174 (5687)

Skurklus F.C. Alineación oficial del equipo 'Skurklus F.C.' en el partido 1 - 2 Lifer Rojo Alineación oficial del equipo 'Lifer Rojo' en el partido
0 - 1 Rafael Girgós (50')
0 - 2 Rafael Girgós (59')
Qais Al-Basrawi (67') 1 - 2
Skurklus F.C. Alineación oficial del equipo 'Skurklus F.C.' en el partido 1 - 2 Lifer Rojo Alineación oficial del equipo 'Lifer Rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Skurklus F.C. Alineación oficial del equipo 'Skurklus F.C.' en el partido 0 - 1 Lifer Rojo Alineación oficial del equipo 'Lifer Rojo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skurklus F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Qais Al-Basrawi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Skurklus i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Skurklus Raúl Sánchez Rubio quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juda Lastagarai l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Skurklus van sortir al contraatac al minut 31, però Qais Al-Basrawi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Skurklus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manor Kashani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Hennes Bäßler va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Skurklus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vladimir Kosolapov va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Raúl Sánchez Rubio va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Lifer Rojo

Goles Goles

  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jonáš Virág va acabar en una passada genial cap al jugador de Lifer Rafael Girgós, que va marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Skurklus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rafael Girgós la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lifer es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Joaquín Ribeiro Pidal va estar a punt de posar per davant a Lifer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hristo Timchev va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lifer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hristo Timchev va desviar el xut final de Alberto Riva després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Elvio Pirini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Joaquín Ribeiro Pidal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Lifer quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rafael Girgós va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Elvio Pirini no li va importar gens ni mica.