Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Maroñas FC. (1367174) - sarakosta (774447) » 605037184: T53/J11/V

Liga 605037184 Información oficial sobre el partido 605037184 en Hattrick

22.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 11 / V.172 (5685)

gilipollas desconcertantes Alineación oficial del equipo 'gilipollas desconcertantes' en el partido 3 - 5 sarakosta Alineación oficial del equipo 'sarakosta' en el partido
0 - 1 Frank Leite (9')
Alejandro Echerreaga (27') 1 - 1
1 - 2 Joel Roldós (31')
Salvador Culebras (35') 2 - 2
2 - 3 Adalbert Kehrli (63')
2 - 4 Frank Leite (72')
2 - 5 Ereinotz Ibarluzea (76')
Valente Girondo (82') 3 - 5
gilipollas desconcertantes Alineación oficial del equipo 'gilipollas desconcertantes' en el partido 3 - 5 sarakosta Alineación oficial del equipo 'sarakosta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gilipollas desconcertantes Alineación oficial del equipo 'gilipollas desconcertantes' en el partido 3 - 0 sarakosta Alineación oficial del equipo 'sarakosta' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gilipollas desconcertantes

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Alejandro Echerreaga s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 del partit, el jugador Salvador Culebras de desconcertantes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip desconcertantes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Valente Girondo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Miguel García arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Virgilio Manjon López del desconcertantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Echerreaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alejandro Echerreaga no va entrar per centímetres.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Virgilio Manjon López no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

sarakosta

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de sarakosta eren letals, i Frank Leite va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Joel Roldós va posar els visitants sarakosta per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de sarakosta va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Adalbert Kehrli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Frank Leite va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 2 - 4 per a sarakosta.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Ereinotz Ibarluzea va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Alexandro Zelaiaran quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Lacoste Rivero, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Joel Roldós de sarakosta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleu Cruzado de sarakosta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valters Vezis de sarakosta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gábor Csongvai de sarakosta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Devak Banerjee no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.