Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

averias_team (796833) - ferran (492557) » 605037043: T53/J4/V

Liga 605037043 Información oficial sobre el partido 605037043 en Hattrick

03.06.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 4 / V.170 (5683)

F.C.dolores Alineación oficial del equipo 'F.C.dolores' en el partido 0 - 4 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
0 - 1 Pedro Bayón (22')
0 - 2 钱 (Qian) 淮良 (Huailiang) (35')
0 - 3 Bran Oseira (37')
0 - 4 Ramón Mesa (68')
F.C.dolores Alineación oficial del equipo 'F.C.dolores' en el partido 0 - 4 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.dolores Alineación oficial del equipo 'F.C.dolores' en el partido 1 - 2 ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,4 % 66,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.dolores

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Juan Camilo Lopez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Carles Biada. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de F.C.dolores, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Çağdaş Bayal va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Khamees Bazara'a hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Toni Dorca havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Carles Biada i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a F.C.dolores, però el xut de Piero Donadei va sortir bastant desviat.

ferran

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.dolores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Bayón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ferran es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 22.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sancho Labayen va anar directament als peus de 钱 (Qian) 淮良 (Huailiang) que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Bran Oseira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 3 per a ferran.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Ramón Mesa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): ferran quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ramón Mesa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Diego Cortés Valiente de ferran va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Bayón de ferran es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Bayón va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ferran va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.