Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ángeles del Balón (1369698) - Deto (1369786) » 598985860: T52/J10/VI

Liga 598985860 Información oficial sobre el partido 598985860 en Hattrick

25.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 10 / VI.879 (15197)

Nottinganprisa Alineación oficial del equipo 'Nottinganprisa' en el partido 0 - 2 Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido
0 - 1 Sergio Campezo (5')
0 - 2 Felipe Roca Martínez (56')
Nottinganprisa Alineación oficial del equipo 'Nottinganprisa' en el partido 0 - 2 Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nottinganprisa Alineación oficial del equipo 'Nottinganprisa' en el partido 0 - 4 Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottinganprisa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Nottinganprisa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 9, però el xut de Tidiane Kouate des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Gyula Kellér va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lirio de Oña

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de OÑA. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sergio Campezo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Felipe Roca Martínez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 0 - 2 per a OÑA.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): OÑA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maciej Stępień va desviar el xut final de Juan Luis Varela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Rafael Galo de OÑA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 8 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Rafael Galo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maciej Stępień, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 11 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de OÑA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Juan Luis Varela va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Sergio Campezo de OÑA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.