Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Gentlerun (1455953) - Tropikal Fruit (121094) » 598985090: T52/J13/VI

Liga 598985090 Información oficial sobre el partido 598985090 en Hattrick

15.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 13 / VI.865 (15183)

Athletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Athletic Barcelona' en el partido 0 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
0 - 1 Rogeli Porta (52')
0 - 2 Noelio Herreros de Tejada (82')
Athletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Athletic Barcelona' en el partido 0 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Athletic Barcelona' en el partido 0 - 4 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Johnny Erwich quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Javier Medina Mendoza va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rogeli Porta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tropikal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 52.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Noelio Herreros de Tejada de Tropikal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Charles Brekelmans, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rogeli Porta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Rodolfo Fabián va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Charles Brekelmans va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): José María Mantos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Cătălin Mitea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Charles Brekelmans va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Rodolfo Fabián de Tropikal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cătălin Mitea de Tropikal es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): Pablo Rivas Pérez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.