Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESCUELAS CF (311571) - U.E.Guissona (1367840) » 598940521: T52/J1/VI

Liga 598940521 Información oficial sobre el partido 598940521 en Hattrick

21.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 1 / VI.70 (14388)

Ayllonaco F.C. Alineación oficial del equipo 'Ayllonaco F.C.' en el partido 0 - 1 Real Zamoranos Alineación oficial del equipo 'Real Zamoranos' en el partido
0 - 1 Ulf Zeybek (60')
Ayllonaco F.C. Alineación oficial del equipo 'Ayllonaco F.C.' en el partido 0 - 1 Real Zamoranos Alineación oficial del equipo 'Real Zamoranos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ayllonaco F.C. Alineación oficial del equipo 'Ayllonaco F.C.' en el partido 0 - 3 Real Zamoranos Alineación oficial del equipo 'Real Zamoranos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ayllonaco F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdechahid Jebbouri va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ayllonaco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdechahid Jebbouri va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Ayllonaco no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Aetz Laborari perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jesús Luis Sanguino, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Real Zamoranos

Goles Goles

  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Zamoranos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 60. Ulf Zeybek va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Jarvis Priest, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adolfo Miralles no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Ulf Zeybek va estar a punt de posar per davant a Zamoranos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jarvis Priest va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Zamoranos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Alio Frutos va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Miguel Verganzo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jarvis Priest va aconseguir desviar el seu xut a córner.