Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viejas-Glorias C.F. (1458303) - Al Atakeeerrr...! (1590640) » 598930515: T52/J6/V

Liga 598930515 Información oficial sobre el partido 598930515 en Hattrick

25.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 6 / V.147 (5660)

Viejas-Glorias C.F. Alineación oficial del equipo 'Viejas-Glorias C.F.' en el partido 3 - 0 Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido
Moaed Alobaidi (18') 1 - 0
Blaž Kunstelj (77') 2 - 0
Benjámin Orsós (88') 3 - 0
Viejas-Glorias C.F. Alineación oficial del equipo 'Viejas-Glorias C.F.' en el partido 3 - 0 Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viejas-Glorias C.F. Alineación oficial del equipo 'Viejas-Glorias C.F.' en el partido 2 - 1 Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,2 % 18,1 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viejas-Glorias C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Viejas-Glorias va ser Moaed Alobaidi.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): El gol de falta de Blaž Kunstelj sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 77 i ampliar l'avantatge de Viejas-Glorias a 2 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Benjámin Orsós va incrementar l'avantatge de Viejas-Glorias amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joel Carbó va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joel Carbó va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roman Bedenko. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Andy Newbury de Viejas-Glorias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Set Bernstrand de Viejas-Glorias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjámin Orsós de Viejas-Glorias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Joel Carbó semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Blaž Kunstelj, que no va rendir al seu nivell habitual.

Al Atakeeerrr...!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Atakeeerrr...! va estar a punt d'empatar al 61 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfredo Sánchez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Set Bernstrand, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Viejas-Glorias, però Nery Alberto Pagani no va poder encertar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Wszemir Bujalski. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.