Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TerraCHá Warriors (1458915) - Snow_Kids (797629) » 598923956: T52/J5/V

Liga 598923956 Información oficial sobre el partido 598923956 en Hattrick

18.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 5 / V.30 (5543)

BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido 0 - 7 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
0 - 1 Christian Damsbo (4')
0 - 2 Pasquale Pavi (7')
0 - 3 Wszeciech Ciski (18')
0 - 4 George Philipsen (21')
0 - 5 Bogdan Kabaciński (22')
0 - 6 Valentijn Bertens (65')
0 - 7 Wszeciech Ciski (89')
BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido 0 - 7 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido 0 - 6 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOMBARDEIROS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BOMBARDEIROS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jon Lundberg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): BOMBARDEIROS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Jon Lundberg va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Bedřich Lefler de BOMBARDEIROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Lecona de BOMBARDEIROS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro José Baraja de BOMBARDEIROS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Snow_Kids

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del Snow_Kids va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Christian Damsbo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BOMBARDEIROS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pasquale Pavi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Snow_Kids es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 7.
  • 180 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18, una falta xutada per Wszeciech Ciski va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Snow_Kids. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, George Philipsen va augmentar l'avantatge de Snow_Kids a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Snow_Kids. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Bogdan Kabaciński xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a Snow_Kids l'avantatge per 0 - 6. Valentijn Bertens en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Wszeciech Ciski va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bogdan Kabaciński després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Söncke Voget va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Snow_Kids quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan George Philipsen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Valentijn Bertens va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Krijn van der Staay de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.