Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Liadetas FC (798292) - La Rustuneta (773861) » 586526001: T51/J3/VII

Liga 586526001 Información oficial sobre el partido 586526001 en Hattrick

15.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / VII.944 (38980)

valencianistas Alineación oficial del equipo 'valencianistas' en el partido 4 - 1 FC Cartagona Alineación oficial del equipo 'FC Cartagona' en el partido
Abdelkrim Amraoui (2') 1 - 0
1 - 1 Armando Saenz Soria (8')
Xaco Babio (74') 2 - 1
Daniel-Claudiu Tănău (76') 3 - 1
Octavi Lestany (82') 4 - 1
valencianistas Alineación oficial del equipo 'valencianistas' en el partido 4 - 1 FC Cartagona Alineación oficial del equipo 'FC Cartagona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
valencianistas Alineación oficial del equipo 'valencianistas' en el partido 1 - 3 FC Cartagona Alineación oficial del equipo 'FC Cartagona' en el partido
Tiene bastante suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valencianistas

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abdelkrim Amraoui, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Manuel Lacalle Villalón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de valencianistas, Xaco Babio, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): valencianistas va augmentar la diferència quan Daniel-Claudiu Tănău no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Octavi Lestany va augmentar l'avantatge de valencianistas a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): valencianistas va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Manuel Lacalle Villalón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de valencianistas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xaco Babio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): valencianistas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel-Claudiu Tănău en un 1 contra 1 amb el porter Justo Martín Gómez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Justo Martín Gómez al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Baudilio Mudarra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Cartagona

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Armando Saenz Soria que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Antoni Altet va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cartagona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel Tod va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Antoni Altet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mark Idika, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Cartagona va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Joel Alemán de Cartagona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.